Zo draag jij de coltrui stijlvol

Blog Zo draag jij de coltrui stijlvol

De coltrui heeft een echte comeback gemaakt in de laatste jaren. De coltrui was vroeger vooral te zien bij professors, maar als je de coltrui op de juiste manier combineert staat hij heel modern en chique. Hieronder geven wij jou een aantal tips hoe je een coltrui kunt combineren.

Dames

1 Die extra touch

Als je alleen een coltrui en een broek draagt, kan het wat saai ogen. Pak daarom die opvallende sieraden uit de kast, of draag er een stoere leren jas of die ene spijkerjas boven. Zo heb jij een opvallende outfit!

2 Coltrui onder een T-shirt

Wil je in de winter graag je lievelings T-shirt dragen, maar laat het weer het niet toe? Dan kun je ervoor kiezen om een damescoltrui onder je T-shirt te dragen. Ook kun je een coltrui onder een jurk dragen. Op deze manier geef jij net dat speelse effect.

3 Draag dezelfde kleuren

Je kunt ervoor kiezen om je coltrui in dezelfde kleur te dragen als je broek. Als je bijvoorbeeld een zwarte coltrui draagt op een zwarte broek, lijk je niet alleen langer, het ziet er ook nog eens chique uit.

Heren

1 Met een pak

Van zichzelf oogt de herencoltrui netjes en zakelijk. Daarom kan de coltrui perfect gecombineerd worden onder een pak. Als je ervoor kiest om een andere kleur trui dan je jasje te dragen, val jij extra op. Zakelijk, maar stoer!

2 Geef die stoere look

Als je een coltrui combineert met bijvoorbeeld chelsea boots of een leren jasje, wissel jij het imago van de coltrui van saai naar stoer. 

Recente berichten