Dit zegt het sterrenbeeld Schorpioen over jou

Blog Dit zegt het sterrenbeeld Schorpioen over jou

Schorpioenen zijn geboren tussen 23 oktober en 22 november. Schorpioenen staan bekend om hun charmes, maar kunnen ook agressief zijn. Ze hebben vaak iets geheimzinnigs, maar zijn toch doelgericht en vastbesloten. Wil jij weten hoe een Schorpioen zich gedraagt op de werkvloer, in de liefde en wat de overige karaktereigenschappen van een Schorpioen zijn? Lees dan gauw verder.

Op de werkvloer

In een groot team kunnen Schorpioenen niet goed functioneren. Ze willen vooral met hun eigen ding bezig zijn en willen eigenlijk met rust gelaten worden. Schorpioenen houden van duidelijke instructies en worden gauw nerveus van te veel controle. De Schorpioen is ideaal als helpende hand, maar houdt er niet van om veel taken te krijgen. 

In de liefde

Je moet het vertrouwen winnen van de Schorpioen. Daardoor worden ze ook niet snel verliefd. Als ze eenmaal open staan voor een nieuwe liefde in hun leven, dan schenkt de Schorpioen genoeg liefde en loyaliteit. Ze staan graag open om een diepere band met hun dierbaren te creëren, ze houden er namelijk niet van om een oppervlakkige relatie met iemand te hebben. Toch is de Schorpioen niet altijd trouw: de Schorpioen heeft dan wel een relatie, maar heeft ook zijn eigen leven. Hierdoor kan de Schorpioen zich erg lang terugtrekken.

Karaktereigenschappen

De Schorpioen trekt overal de aandacht, door hun verleidelijke temperament. Toch kunnen Schorpioenen iemand moeilijk vergeven. Dit maakt dat de Schorpioen eerlijk is, onafhankelijk en houdt liever de touwtjes in eigen handen. Daarnaast zijn Schorpioenen spiritueel aangelegd, met een goed gevoel voor humor.

Recente berichten