Hoe gaat het nu met de cast van High School Musical?

Blog Hoe gaat het nu met de cast van High School Musical?

Een van de meest populaire musicalfilms die Disney ooit heeft gemaakt: High School Musical. Wie kent deze film nou niet? Tegenwoordig kunnen we nog steeds meezingen met liedjes als ‘Sneaker Night’ en ‘Breaking Free’. Ook weten we dat Zac Efron en Vanessa Hudgens niet meer zijn te missen in de filmwereld. Maar, hoe zit het met de andere acteurs die een wat kleinere rol hadden?

Ashley Tisdale

Ashley stond bekend als de gemene vriendin Sharpay Evans. Voordat ze in High School Musical speelde, had ze een grote rol in ‘The Suite Life of Zack & Cody’. Na de musicalfilm ging de actrice zich meer focussen op haar zangcarrière. 

Lucas Gabreel

Lucas, ook wel bekend als Ryan Evans in de film, speelde de broer van Sharpay. Hij heeft na de succesvolle film nog zes jaar lang acteerwerk gedaan in onder andere de serie ‘Switched at Birth’ en hij heeft veel stemmen ingesproken voor andere films.

Corbin Bleu

Goede vriend van Troy Bolton – Zac Efron – en basketballer: Chad Danforth. Hij was na High School Musical te zien in verschillende series, waaronder ‘One Life to Live’. Ook zette hij zijn zang-, dans- en acteercarrière voort op Broadway. 

Monique Coleman

Monique speelde de rol van Taylor McKessie. Zij was een vriendin van Gabriella – Vanessa Hudgens – in de filmreeks. Na de musicalfilm was ze nog te zien in series als ‘The Fourth Door’ en ‘Here We Go Again’. Daarnaast zet Monique zich in voor de organisatie Girl Up, die jonge vrouwen wil helpen om leiders te worden.

Olesya Rulin

Olesya kennen wij ook wel als de songwriter en pianist Kelsi Nielsen. Ze is na High School Musical blijven acteren, waar ze onder andere te zien is bij NCIS en The Mentalist. Ook was ze drie jaar lang te zien in de serie Greek.

Recente berichten